top of page
  • Writer's pictureManuela Pendl

|IZZIV 30 dni brez sladkarij|- 6.dan



DANES je 6. DAN


Kako ti gre z Izzivom???? Je vseh 5 Smeškotov ali kot jim nekateri pravijo Smejkotov že prilepljenih? Kako je z Jokerji? Si morda že izkoristil/a kakšnega?

V vsakem primeru pa ... BRAVO zate in za vsakoga od nas - ne glede na to, koliko Smeškov je do danes dejansko že prilepljenih :-))))

Se ti morda čez teden obetajo kake posebne Skušnjave??? Praznovanja??? Ups ... držim pesti, da bosta tvoj Trden Karakter in Volja močnejša od Mamljive Skušnjave :-)))

Se ti morda dogaja kaj posebnega? Bi želela kaj deliti z menoj?

Res bom zelo vesela tvojega sporočila :-)))

Ja, ta naš Izziv je res IZZIV z velikimi črkami :-))) Šele, ko se ga lotiš, ugotoviš, koliko so Sladkarije pravzaprav prisotne v našem vsakdanjiku ... In ko se jih odločiš črtati iz svojega jedilnika, je morda na začetku malce težko, a sčasoma ugotoviš, da se jih da odlično zamenjati z drugimi, bolj zdravimi in našemu telesu bolj koristnimi izbirami :-)))

Ko pa urediš še svojo vsakodnevno prehrano, dodaš nekaj zmerno intenzivnega gibanja, naravnaš svoje misli na uspeh ter si vzameš dovolj časa za kakovosten spanec in počitek, naenkrat ugotoviš, da kar prekipevaš od zdravja, dobrega počutja in odlične energije :-)))

Člani naše FB skupine Izziva me pogosto sprašujejo o SLADILIH - naravnih, umetnih, ... eritritol, ksilitol, brezov skladkor, sukrin, kokosov sladkor, stevia, ... Zato v današnji priponki delim s teboj nekaj koristnih informacij o uporabi naravnih sladilih oziroma katero naravno sladilo v poplavi ponudbe izbrati.

Torej ... klikni na spodaj označeno in podčrtano besedilo


 

Preden se poslovim, pa bi te (znova) povabila na zate popolnoma BREZPLAČEN posvet z ANALIZO TELESNE SESTAVE, na katerem izveš, koliko imaš telesne maščobe, trebušne maščobe, mišične mase, vode, koliko kalorij potrebuješ dnevno, ... pa tudi koliko je fiziološko in metabolično staro tvoje telo ipd.,

ANALIZA TELESNE SESTAVE

posreduje ključne indikatorje, ki razkrivajo posledice našega življenjskega sloga, in nam lahko pomaga nadzirati spremembe s spremljanjem:

  • deleža mišične mase in maščobnega tkiva, na osnovi česar lahko natančnejše (pre)oblikujemo program prehrane in vadbe - ... Mnogo raziskav dokazuje, da je ravno visok delež telesne maščobe glavni razlog za različne bolezni, kot so: visok krvni tlak, bolezni srca in ožilja, sladkorna bolezen ter določene vrte rakavih obolenj.

  • deleža maščobe v trebušnem predelu, ki je glavni pokazatelj izpostavljenosti boleznim srca in ožilja ter sladkorni bolezni tipa 2 - ... Maščoba v trebušnem predelu obdaja vitalne organe, ki se nahajajo v tem delu telesa. Raziskave dokazujejo, da se razporeditev maščobe spreminja, saj se z leti ta začne nalagati v trebušnem predelu (kljub temu da ostajata telesna teža in delež maščobe enaka). Pri ženskah je to značilno zlasti za obdobje menopavze. Četudi imate nizek delež maščobe v telesu, ni nujno, da imate tudi nizek nivo maščobe v trebušnem predelu.


Torej ...

Če te zanima, koliko imaš telesne maščobe, trebušne maščobe, mišične mase, vode, koliko kalorij potrebuješ dnevno, ... pa tudi koliko je fiziološko in metabolično staro tvoje telo ipd., se brez oklevanja NAROČI na BREZPLAČEN posvet z ANALIZO TELESNE SESTAVE ...


Izvajam ga v Centru Bon Vita, Kraljevića Marka ulica 19 v Mariboru

 

Evola, toliko od mene danes :-)))) Povabim te, da s komentarji aktivno sodeluješ v FB skupini Izziva ali na Instagramu :-)))


Sicer pa tudi danes držim pesti zate, da bo Šesti Smeško danes zvečer našel svoje mesto na Koledarčku Izziva :-)))

In saj veš ... še dalje ti želim veliko uspehov pri izvajanju IZZIVA! Se bereva spet jutri :-)))) ... do takrat pa ..

Naj ti bo vsak dan s sončkom obsijan in neskončno čudeži pretkan! Manuela Pendl, osebna trenerka in kreatorka programa Adijo, kile! mentorica za srečno, zdravo in aktivno življenje


P.S. Če bi želel/a izvedeti, kako ti lahko pomagam doseči postavo in kilograme, ki si jih morda že tako dolgo želiš, in zablesteti poleti v kopalkah na plaži :-)))


Klikni TUKAJ ali pa me pokliči na tel. št. 070/ 730 166

21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page