top of page
  • Writer's pictureManuela Pendl

Novo leto - nova postava?!

Updated: Feb 17, 2019

Božični prazniki so za nami. In kmalu se bodo začeli še eni decembrski prazniki, ki so hkrati tudi čas, ko si privoščimo nekaj več hrane in pijače kot ponavadi.

Ali ste vedeli, da se marsikatera ženska v decembru zredi tudi za 5 do 6 kilogramov?!


In kako je pri vas?

Se vam je uspelo izogniti vsem tistim mamljivim sladicam in drugim dobrotam, po katerih ste siti še naslednja dva dneva?


NE?!

Ste zdaj tudi vi medi istimi, ki še komajda zaprejo zadrgo in gumb na svojih najljubših hlačah ali krilu, ki vam je bilo še kak teden dni nazaj čisto prav?!

Ne glede na vse, pa vendarle ni tako hudo. Tudi jaz v decembru pojem malce več hrane, kot sicer. Si privoščim kako sladico. Pa saj so vendar prazniki. Ampak potem takoj ukrepam in se spravim v red.

Če želite izvedeti, KAKO, mi to sporočite s klikom TUKAJ in pripisom:

"ŽELIM SPOZNATI, KAKO do manj kilogramov v novem letu"

Ja, do novega leta je še samo nekaj dni.

Praktično vsaka ženska si na novega leta dan želi začeti znova, novo leto nova jaz - vsi vemo, kako to gre. S tem seveda ni nič narobe in res si iskreno želim, da vam uspe, morda pa vam lahko na tej poti pomagam.

Zato z največjim veseljem z vami delim nekaj odličnih napotkov, kako v novem letu do nove postave :-)

Če pa ne morete oziroma ne želite čakati, da bi te napotke prejeli po mailu, in če si v letu 2019 resnično želite narediti nekaj zase, je lahko program Adijo, kile! z Manuelo Pendl kot nalašč za vas. Kliknite TUKAJ in izvedeli boste, kaj vse sem v tem celostnem programu pripravila za vas, in kako vam lahko pomagam.



Pri svojem delu se srečujem z ženskami, ki se pogosto že več let borijo z odvečnimi kilogrami. Res je, ni lahko spremeniti prehranjevalnih navad, po katerih živite že 20, 30 ali več let. Za to je treba jasna odločitev, trdna volja in veliko samodiscipline.

Vendar NAGRADE - odlično počutje v svoji koži, nasmeh na ustnicah več energije, lepša postava, … - ki vas čakajo, so NEIZMERNE.

Tudi v novem tednu, mesecu ali letu lahko vztrajate pri nezdravem življenjskem slogu, slabih prehranjevalnih navadah, nabiranju odvečnih kilogramov, premalo ali nič gibanja, … Lahko pa se ODLOČITE:

"Konec je! Jutri resnično začnem in za vsako ceno pri tem vztrajam!"

In prav pri tem vam bom, draga Sončica, če boste tako želeli, z veseljem pomagala.

Zakaj bi morali biti na novi poti sami, če pa lahko dobite koristne napotke s strani osebe, ki se vsakodnevno ukvarja z ljudmi, ki imajo enake Izzive in Situacije kot vi?


Vabim vas, da se priključite skupini sebi enakih. Skupini programa Adijo, kile!, v kateri boste deležni motivacije, podpore in razumevanja ljudi, ki imajo enake situacije. Verjemite, da vam tokrat lahko uspe! Premagajte vse ovire, ki vas bodo doletele na poti sprememb in ZAUPAJTE VASE! Ja, tudi VAM LAHKO USPE!


In še nekaj ... Kliknite TUKAJ in preverite, kako lahko tudi VI v novem letu dosežete "novo", čvrstejšo, lepšo postavo in manj kilogrami že samo v TREH mesecih … In to brez stradanja, mučenja in trpljenja ;-)))

POZOR! Samo nekaj dni je še časa, ko lahko prihranite do 281€ in v novo leto vstopite brez slabe vesti, ki v tem času pogosto ujame skoraj vsako žensko ...

Če še vedno niste povsem prepričani, ali je program ADIJO, KILE! z Manuelo Pendl primeren tudi za vas, kliknite na spodnje podčrtano besedilo in se naročite na brezplačni posvet …



In kdo sploh sem jaz? Sem osebna trenerka, inštruktorica individualne in skupisnke vadbe, kreatorka programa hujšanja Adijo, kile! in mama dveh otrok - "mlada" 45 let.

Že več kot 25 let profesionalno pomagam ljudem, da se bolje počutijo v svoji koži in so bolj zadovoljni sami s seboj. Zato vodim skupinsko vadbo, individualne treninge, programe oblikovanja telesa in hujšanja, pa tudi pišem članke in knjige, predavam in izvajam delavnice na temo promocije zdravja in osebne rasti. Vse to zato, ker želim ljudi spodbujati k srečnejšemu, aktivnejšemu in polnejšemu življenju.

Zato tudi vam ob koncu današnjega pisanja želim ...

Naj vam bo vsak dan s sončkom obsijan in neskončno čudeži pretkan ;-)))

Ob koncu današnjega pisanja pa naj te povabim še k prebiranju njami RECEPTOV in drugih uporabnih vsebin, ki jih najdeš med mojimi BLOGI, katerih enega ravno bereš ...


P.S.:

S klikom TUKAJ si lahko pogledaš, kako se da v celostnem programu hujšanja ADIJO KILE!, ki ga izvajam kot skupinski, individualni ali spletni program, brez odrekanja, stradanja, mučenja in trpljenja doseči želeno postavo in kilograme ter super počutje. Če poznaš koga, ki bi pod budnim očesom osebne trenerke lažje dosegel svoj cilj, me lahko pokliče/te na tel. št. 070/ 730 166 ali mi piše/te na pendl.manuela@gmail.com


Ali pa klikni TUKAJ … da skočiš še na moj YOUTUBE kanal, kjer te čakajo tudi kratki VIDEO posnetki z VADBO in razmišljujočimi "iskricami" ;-)))



57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page